Lajme

E paimagji nueshme në Tiranë! Një person tenton të kryejë marrë dh ënie s*k s u a l e me një qen(Video)

Një ng jarje ska n dal oze ka ndodhur mbrëmjen e djeshme në Tiranë, te lulishtja në zonën e “9-katësheve”. Një person (dy shohet me pr ob leme të sh ëndetit m endor) është filmuar teksa ishte në ten ta tivë e sipër për të kryer marr ëd h ënie s e k s u a le me një qen rruge!Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ngjarja është me të vërtetë sh o k u e se, pasi ka ndodhur në një zonë pub like e cila frek ue ntohet edhe nga të mitur. Nga ana tjetër Policia e Shtetit ka mbërritur në vendngjarje, por nuk ka bërë asgjë duke e justifikuar mosv eprimin e saj me faktin se personi shfaq pr ob leme të shënd etit me ndor. Megjithatë rasti është vërtetë për të “v ënë duart në kokë”, pasi nëse lihet i lirë një person i tillë, nesër ai mund të abuzojë me fëmijët apo motrat e kujtdo prej nesh. Pamjet janë publikuar nga Animal Rescue Albania.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here