Lajme

Këto janë tradhëtitë që Albin Kurti, Hashim Thaci e Ramush Haradinaj ia bënë Kosovës

Po, janë tradhëtar. Jo asi klasik, sic po shtyhen ndërmjet veti. Më poshtë do të rënditen disa argumente pse ata nuk janë të tillë dhe pastaj do të nxirren informatat që tregojnë qartë tradhëtitë e tyre.

Që të tre nuk iu trëmbën aspak Serbisë. E morën fuqishëm anën e Kosovës kur ishte në pyetje liria jonë.
Hashim Thaci nuk ishte i rekrutuar nga Serbia apo Rusia ta dëmtojë Kosovën. Pse ta bënte këtë? Ai ishte kryeministër dhe udhëheqës i vendit sa herë deshti. Pse me marrë pare gjetiu, kur mund të merrte pare në Kosovë sa donte pa I thenë askujt as shef, as faleminderit.

As Ramush Haradinaj nuk është i rekrutuar nga asnjë shërbim sekret për ti shërbyer kundër Kosovës. Cfarë logjike është ajo? Një ish komandant që ka tre vëllëzer dëshmorë të marrë kundër Kosovës. Për para dhe pushtet? Aspak. Ai ishte dy herë kryeministër i vendit, i bërë me votat e deputetëve të Kosovës. Në pozitën e kryeministrit mund të merrte pare sa të donte. Edhe pushtet kishte.

Historia kosovare njeh të burgosur politik të guximshëm. Nuk iu tremb syri para kauzave të tyre në mbrojtje të vendit, duke kaluar në tylifar katrahure. Por, nuk njeh të burgosur më të guximshëm se Albin Kurtin. Në funksion të vendit, nuk iu tremb syri. Serbia nuk e liroi për ta rekrutuar, por sepse kishin ndryshuar rrethanat atje, Milloshevici nuk ishte më dhe lirimi i Albin Kurtit do të ishte prova më e fuqishme që ata po ndryshojnë pernjimend.

Comment here