Lajme

Pamje fantastike, ushtarët e Kosovës duke përdorur snajperë (Video)

“Për herë të parë në këtë ushtrim Kosova është vend pritës në mesin e 16 vendeve pjesëmarrëse si vende pritëse në ushtrinë ‘Defender Europe 2021’ nga gjithsej 27 vende që marrin pjesë me t rupat e tyre në ushtrim. Këtë vit shtríhet në shumë lokacione dhe në përbërje të tij o perojnë dhe t rajnohen 28 mijë pjesëtarë të f orcave të ar matosura nga vende të ndryshme të NATO-s dhe vendeve partnere” /Pamje mePosht

Ejup Maqedonci, Kolonel në F orcën e Sigurisë së Kosovës, ka thënë se ushtrimi ‘Defender Europe 2021’ është ushtrim që drejtohet nga ushtría e Shteteve të Bashkuara të Amerikës për Evropë dhe Afrikë.

Comment here