Lajme

Sot u bëra Nënë pas 10 viteve martesë, Jam Nënë e trinjakëve, Zoti të dhashtë ti që nuk ke! (Video)

Në maternitetin e Librazhdit një nënë 32-vjeçare ka lindur trinjakë. Por për t’i sjellë në jetë tre fëmijët. Ajo ka kryer dy operacione të vështira të cilat zgjatën 6 orë.Alfonia Çota raportohet nga “ABC News” se ishte në rezik për jetën, por një infermiere e spitalit është ofruar për të dhuruar gj ak dhe tani ajo bashkë me trinjakët gëzojnë shëndet /Pamje mePosht

Alfonie Çota sapo ka sjellë në jetë tre fëmijë, dy vajza dhe një djalë. Ne nuk na ka mbetur azgjë vetëm ta urojmë dhe ti themi përhajër.

Comment here