Lajme

E fundit ishte Aulona! Kush janë “vipat” tjerë që bënë rrëzimet spektakolare në emisionet shqiptare

Incidentet në trasmetime televizive janë të pashmagnshme. I tillë ishte edhe rasti i fundit, teksa në premierën e “ThumbON” Aulona dhe Fatma nisën emisionin nën tingujt e këngës “Oj Lulije” nga Klajdi dhe Bruno, në kërcim e sipër Aulona e gjeti veten të rrëzuar në skenë, gjë e cila bëri Fatmën të ndërpriste emisionin ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Comment here