Lajme

Kush është 25-vjeçari që ia morën jetën se xhiroi gomat, nëna nuk do e shohë më birin e saj/ Dhimbje e madhe për familjen

Gazetari i Ora News Edison Vatnikaj ka siguruar foton e 25 vjecarit Emiljano Ndou, i cili njihej edhe me emrin “Milo” që u ek zeku tua mesnatën e datës 28 Maj 2021, në zonën e Bardhajve në Shkodër, në afërsi të një kalçetoje.Si au tor të ngjarjes po licia ka arr estuar në kohë rekord, Mark Kodrën, 47-vjeç.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

”O mësues i madh! Kam ardhur të të pyes për diçka. Unë vij nga nje vend tjeter dhe dua të vendosem dhe të jetoj në qytetin tuaj, dhe doja të të pyes si janë njerëzit këtu!”Aristoteli iu kthye me nje tjeter pyetje :”Më trego pak si janë njerëzit në vendin nga i cili vjen?”Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here