Lajme

”Lutemi që ajo të jetë mirë”/ Vjen lajmi i mirë për 19-vjeçaren shqiptare që ka 8 muaj që s’dihet se ku është, janë gjetur gjurmë të sajat

Rreth tetë muaj pas z hdu kjes mi ster ioze të 19 vjeçares shqiptare në Koropi, Artemisa Vasilit duket se çështja po shkon drejt zgjidhjes, pasi janë zbuluar gj ur mët e saj elektronike.Të dhënat zyrtare që priten për klikimet dhe lëvizjet e saj në internet, do të “ndriçojnë” këtë çështje të errët.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Google ka dorëzuar tek autoritetet p ol icore greke të gjitha adresat e email-it që disa prej tyre ishin në Gmail pas zh du kjes së Artemis dhe nga të cilat dolën elemente të rëndësishëm.“Ne besojmë se Artemis është gjallë dhe lutemi që ajo të jetë mirë. Ne jemi duke pritur për një telefonatë nga ajo për t’i dhënë fund ankthit tonë, thuhet.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here