Lajme

Burri habit: Agjërova sepse mendova se Zoti do më jepte një makinë të shtrenjtë

Një burrë gati se ka v de kur nga uria, pasi agjëroi për mbi një muaj me shpresën se Zoti do t’ia falte një veturë Lamborghini. Kjo histori vjen nga Zimbabve dhe emri i këtij burri është Mark Muradira.

Muradira është udhëheqës i të rinjëve në Kishën e Shenjtorëve të Ringjallur në Bindura, ne Zimbabve Qendrore, dhe nisi agjërimin për veturën 400 mijë dollarëshe, pasi ajo i pëlqente të dashurës së tij.

Ai zgjodhi të jetojë në pyllin e afërt për këtë kohë, në mënyrë që të mos tund ohej kur gjatë agjërimit nga ushqimi.

Comment here