Lajme

Babai Shqiptar pranon se v’rau vajzën. Flet për herë të parë e ëma: Burri im nuk është njeri i keq, por…

Ajo theksoi se burri i saj nuk kishte dh unuar kurrë asnjë anëtar të familjes dhe se ajo që kishte ndodhur e kishte tr onditur. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Është shumë më e lehtë kur ju e dini se njëri është personi i keq dhe njëri është vi ktima, të paktën di se përse të bërtasësh, por në të vërtetë nuk është kështu, kur dh imbja është shuëme madhe për të dy”, tha ajo shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo theksoi se burri i saj nuk kishte dh unuar kurrë asnjë anëtar të familjes dhe se ajo që kishte ndodhur e kishte tr onditur. “Është shumë më e lehtë kur ju e dini se njëri është personi i keq dhe njëri është vi ktima, të paktën di se përse të bërtasësh, por në të vërtetë nuk është kështu, kur dh imbja është shuëme madhe për të dy”, tha ajo shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here