Lajme

“Një vírus tjetër edhe më i rrezíkshëm mund të ndodh”, paralajmëron Vali Corleone (Video)

“Një vírus tjetër edhe më i rrezíkshëm mund të ndodh”, paralajmëron Vali Corleone

King Valentino Corleone është liruar para disa ditësh nga parab urgimi dhe në një intervistë e kskluzíve për “Express Rozë”, ka sh palosur shumë gjëra rreth jetës së tij private. Vali Corleone ka paralajmëruar se pas vírusít KOVíD-19 mund të vijë edhe një vírus tjetër edhe më i rrezíkshëm se k oronavírus /Pamje mePosht

Përgjigjen e plotë se kur do të përfundoi p andemia e k oronavírusit dhe paralajmërimin për një vírus të ri, mund ta ndiqni në videon e mëposhtme nga minuta 12:0

Comment here