Lajme

Uji ia mori babain dhe motrën, 7-vjeçari i gjeti раѕi notoi një orë.

Një 7 vjeçar nga Florida po quhet h ero në SHBA, për shkak se notoi për një orë, deri sa kërkoi ndihmë për të atin dhe motrën të cilët i kishte marrë me vete rryma e forte e ujit.

“Steven Poust i tha filialit të CNN, WKXT, se e kishte ndaluar varkën e tij në lumen lumin St”. Johns në Jacksonville, për t’i lënë fëmijët e tij, djalin Chase 7 vjec dhe vajzën 4 vjeçare Abigail, që të notonin.

Ab igail po mbahej me duar në pjesën e p asme të va rkës, por rry mat ishin aq të forta sa e tër hoqën vajzën, dhe ndonëse Chase i kapi dorën, nuk arriti ta mbante dot. I ati u hodh në ujë të ndihmonte të bijën e cila kishte veshur jelek shp ëtimit, dhe i tha djalit të dilte me not në breg e të kërkonte nd ihmë. 7 vjeçarit iu desh një orë për të mbërritur bregut.

Comment here