Lajme

Gruaja i kërkon fëmijë, burri: Meqë jemi tek Eni, hajde i fusim një divorc

Polikseni ka thirrur në seancën e ndërmjetësimit “Shihemi në Gj.y..q” tek E Diela Shqiptare burrin e saj Alfredin për ta bindur që të bir.ëso.jnë një fëmijë. Ata kanë 17 vite martesë dhe nuk kanë mundur të sjellin në jetë një fëmijë edhe pse janë kuruar. Doktorët i thonë se të dy janë në rregull. Polikseni i kërkon burri që të bi.rëso.jnë një fëmijë sepse nuk i dihet se çfarë ndodh më vonë, ndërsa burri i saj do që fëmija që do të rrisë duhet të jetë nga g.ja.k…u i tij. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here