Lajme

Si ndodhi kjo o zot/ Sapo kishte lindur fëmijën e 11-të: Nëna humb jetën papritur, la 11 fëmijë jetimë

Më pak se dy javë pasi lindi vajzën e saj të parë, nëna e dhjetë fëmijëve nga Teksasi ndër.roi jetë.
Sonya Harlow është lutur për vite me radhë që të ketë një vajzë, tha burri i saj Spencer për Bluebonnet News. Lutjet e saj u përgjigjën më 5 nëntor, kur ajo lindi një vajzë të cilën e quajti Eliana, që do të thotë “Zoti u përgjigj”. Vetëm 11 ditë më vonë ajo hu.m.bi b.e t.e.jën për jetën e saj.
“Unë nuk e di se si do të jetoj pa të,” tha shoqja e saj më e mirë Nancy Leger Dave, e cila nisi një ngjarje bamirësie për familjen Harlow në GoFundMe. Sonya (39) kishte ndë.r.liki.me gjatë shtatzënësisë, gjë që e bëri të pa.mundur të punonte. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

“Ajo nuk punoi për muaj të tërë para lindjes, kështu që burri i saj u kujdes për të gjithë dhjetë fëmijët financiarisht,” shtoi Nancy.
“Ajo kishte vetëm djem në shtëpi dhe u lut për vajzën. Ne e quajtëm Eliana, ajo është përgjigjja e Zotit për lutjet tona ”, shtoi Spencer. Gjithçka ishte ideale deri të hënën e kaluar, kur Spencer u zgjua nga a.nkesat e gruas së tij. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here