Lajme

Vajza e re habit dynjanë/ Me burrin e bëj atë punë vetëm për festa, njëherë në vit

Një nënë e re ka zbuluar se ajo kryen ma. r r.ëdh.ën.ie me të fejuarin e saj vetëm një herë në vit, më 25 dhjetor, duke e përshkruar këtë si një “dhuratë për festën e Krishtlindjeve”!
Jen Stephens, 23-vjeç, nga Manchester shprehet për revistën “Fabulous” se është tepër e lumtur që burri i saj, Rob Walker e pranon këtë gjë dhe shton se: “E di që duket një ç.me.nd.uri, por kjo funksionon shumë mirë për ne”. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

“Fakti që kemi lënë Krishtlindjet mënjanë për s*.k…s, në të vërtetë na bën më të fortë si çift, ne e duam njëri-tjetrin akoma më shumë tani”, thotë ajo, duke shtuar: “Jemi të lumtur që thjesht përqafohemi dhe puthemi për pjesën tjetër të vitit”. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here