Lajme

E FUNDIT Albin Kurti Edhe Nje ShkaRkim Tjeter

Të enjten me vendim të Bordit të Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike Qendrore-Infrastruktura e Hekurudhave të Kosovës “Infrakos” është shkarkuar kryeshefi ekz eku ti v i ndërmarrjes, Hysen Nikçi.Nga kjo ndërmarrje kanë konf irmuar për Ekonomia Online, se Nikçi nuk është pajtuar me vendimin e Bordit, për çka edhe do të mbajë konferencë për medie në orën 12:00.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Përderisa Qeveria me 21 maj kishte marrë vendim për emërimin e bordit të Përkohshëm të Drejtorëve të Ndërmarrjes me këtë përbërje: Enis Berisha, kryesues; Ardita Salihu, anëtare; Fitnese Ismajli, anëtare dhe Afrim Mehmetaj, anëtar.Por tani pas ketij vendimi te Kryeminstrit Albin Kurti mbetet te shihet kryesia e re. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here