Lajme

Foѕhnja 18 muajѕh ra në рuѕ/ Gjyshja në gjendje të rēndē рѕikologjike: Рo luante me gjyѕhin dhe na iku nga ѕytë!

Gjyshja e djalit 18 muajsh, i cili humbi jetën dje (2 qershor 2021) në Nea Malgara, Selanik, është në një gjendje të rë ndu ar psikologjike.
Sipas të moshuarës foshnja qëndronte në shtëpinë e tyre do ditë, por disa sekonda ai i shp ëtoi vëmendjes së saj dhe asaj gjyshit. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

“Çdo ditë foshnja qëndronte këtu. Po shikonim fëmijën. Vajza ime punonte”, tha gjyshja e vogëlushit, i cili së bashku me burrin e saj ishin kujdesur për fëmijën çdo ditë.
“Unë kam mëkatuar pa drejtësisht. Po e kërkonim rrugëve me makinë, me biçikleta, me motor dhe ai nuk dukej askund. Vetëm një fqinj nga këtu e tha të vërtetën: ‘nëse bie në pus fëmija nuk jeton’. Ai po luante me gjyshin e tij atje pasi na iku nga sytë dhe ra në pus,. Ai ra në gropë dhe çfarë ndodhi, ndodhi”, tha gjyshja për mikrofonin e medieve greke. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Gjithçka ndodhi brenda pak sekondash, sipas një kushëriri të të moshuarës: “Papritmas fëmija u largua nga sytë e tyre. Askush nuk priste që kjo të ndodhte”.
Ku ishin gjyshërit kur foshnja hu mbi gju rmët
Gjyshja ishte në katin e fundit të shtëpisë kur ndodhi ngj arja tra gji ke dhe gjyshi, i cili ka probleme me lëvizjen ishte poshtë. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here