Lajme

Orë të vështira për Serbinë, raportohet se atje ka ndodhur e njëjta gjë si në Gërdec/ Ja çfarë po ndodh tani

Shpë rthime të forta janë dëgjuar mëngjesin e sotëm në qytetin Çaçak, në Serbi në fabrikën e m*nici oneve Sloboda.

Sipas televizionit publik serb RTS deri më tani nuk është raportuar asnjë vi kt imë. Shpërt himi i parë ndodhi në orët e para të mëngjesit të sotëm në një zonë magazinimi dhe tani dëgjohen shpë rthime sporadike në zonën e fabrikës.

Kur filluan shpë rthime në fabrikë ndodheshin 60 punëtorë të turnit të tretë. Drejtuesit e fabrikës janë shprehur se të gjithë punëtorët janë larguar në mënyrë të sigu rtë nga zona.

Sidoqoftë – sipas raporteve të shtypit – gjashtë punëtorë janë ende në zonë, të bl lokuar në një bodrum ku u strehuan për t’u mbrojtur. Një ngjarje kjo që të kujton atë që ndodhi në Shqipëri me ngjarjn e Gërdecit.

Comment here