Lajme

Mjaltë me sodë buke, kura që bën mrekulli me stomakun dhe mëlçinë tonë

Soda e bukës është përdorur që në lashtësi kundër një sërë sëmundjesh dhe problemesh dermatologjike. Ajo është shumë e suksesshme, jo vetëm në gatim por edhe për pastrim.Vlerat E Mrekullueshme Të Sodës Së Bukës-Soda e bukës është aleati më i mirë i sistemit tretës.Ajo ndihmon kundër fryrjeve në stomak dhe për tretjen e ushqimeve të rënda shtipe relamen meposhte dhe merr receten qe do ju ndihmoje shume

Comment here