Lajme

Me shqiponjën në v endin “in tim”, k ëngëtarja e njohur shqiptare “ç mend” me k ërcim s ensual (Video)

Këngëtarja Gjyste Vulaj me fizikun e saj perfekt ja del gjithmonë të jetë në qendër të vëmendjes.Linjat e saj perfekte do ti kishte zili edhe një 20 vjeçare dhe ajo në fakt i ekspozon vazhdimisht në daljet e saj publike ku e shohim me veshje që I nxjerrin në pah format.Këtë herë këngëtarja ka veshur një fustan të zi transparent me zinxhirë dhe një shqiponjë në pjesën poshtë belit shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video:

Këngëtarja Gjyste Vulaj me fizikun e saj perfekt ja del gjithmonë të jetë në qendër të vëmendjes.Linjat e saj perfekte do ti kishte zili edhe një 20 vjeçare dhe ajo në fakt i ekspozon vazhdimisht në daljet e saj publike ku e shohim me veshje që I nxjerrin në pah format.Këtë herë këngëtarja ka veshur një fustan të zi transparent me zinxhirë dhe një shqiponjë në pjesën poshtë belit shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video:

Comment here