Lajme

Lajm i mire! Shteti i madh evropian hap ku fijtë për Shqiptarët, ja ç’duhet të dini

Autoritetet spanjolle kanë njoftuar se duke nisur nga dita e sotme, udhëtarët nga shtetet jashtë Bashkimit Evropian dhe zonës Shengen do të lejohen të futen në Spanjë nëse janë vaksinuar. Të lejuar hyrjen në Spanjë do ta kenë vetëm udhëtarët që kanë vërtetim që i kanë bërë të dyja dozat e va ks inës për Co vid-19, të paktën 14 ditë para hyrjes në vend.

Va k s ina duhet të jetë e miratuar nga EMA ose OBSH.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Sipas autoriteteve spanjolle rekomandohet që vaksina e bërë të jetë Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Sinopharm apo Sinovac-CoronaVac.

Ndërsa, sa i përket udhëtarëve që vijnë nga zona me ri sk të ulët in fe ktimi nga CO VID-19 nuk do të kërkohet as vërtetim vak s inimi e as vërtetim shërimi. Të lejuar hyrjen në Spanjë e kanë edhe fëmijët e pav a k sinuar në rast se prindërit e tyre janë vak si nuar.

Comment here