Lajme

E Bukura Nora Për Pak Tregon “Zogun” Në “Netët E Klipit Shqiptar”.

ora Istrefi ka marrë pjesë mbrëmë në eventin “Netët e Klipit Shqiptar”E derisa të gjithë kanë marrë pjesë, Nora Istrefi ka zgjuar interesimin me paraqitjen e saj.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ajo ka pasur të veshur një fustan ngjyrë vjollce derisa në disa fotografi ajo përpak sa nuk e ks po zon zo gun për fansat shqiptarë.Kujtojmë se në këtë ng jarje mori pjesë edhe Era Istrefi, por që nuk tregoi se a mori ndonjë çmim a jo.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here