Lajme

Gjermanët testojnë ‘TAXI fluturuese’, shikoni pamjet

Ka përfunduar me sukses testimi i k ompanisë gjermane Lilium për taksinë fluturuese 5-vendëshe. Ky është një hap i madh për k ompaninë e cila shpreson të bëjë funksional shërbimin fluturues në vitin 2025.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Makina fluturuese e pa jisur me 36 motorë do të lëvizë me një shpejtësi maksimale prej 300km/h. Ndërsa nuk ka dhënë detaje mbi ka pa cit etin e peshës së makinave fluturuese, ko mpania ka deklaruar se ato mund të mbajnë pilotin, 5 pasagjerë, si dhe bagazhet e tyre.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here