Lajme

Mjeku nga Mitrovica shpreh gatishmëri për t’ia rregulluar veshët falas Berat Buzhalës

Sot gjatë ditës faqja e një ordincace mjekësore, ka bërë një postim të çuditshëm, shkruan Jepi zë.Në këtë postim të ordinancës nga Mitrovica, shkruhej se mjekët Shaqir Demiri dhe Edin Demiri, kanë shprehur gatishmërinë për operimin e veshëve të gazetarit, Berat Buzhala.

Pas kësaj oferte, vetë Buzhala ka kërkuar edhe mendimin e qytetarëve përmes një postimi në facebook.

Postimi i plotë nga Buzhala:EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Ok, kemi zhvillime interesante. By the way e falenderoj Kliniken per kete oferte.

Nese mendon qe duhna me e pranu oferten bone nje ❤️, nese mendon qe duhna me e refuzu oferten bone nje 👍.

Ta pyes popullin edhe une.

Comment here