Lajme

Pse o Zot i madh pse? Shembet nga shirat e dendur ndërtesa 11 veta japin shpirt 8 prej tyre janë fëmijë

Në një periferi veriore të Mumbai në Indi kanë mbetur te vd ek ur 11 persona mes tyre 8 fëmijë pasi një ndërtesë u shemb ditën e parë të shirave të mëdha në qytet.

Zyrtarët lokalë sipas raportimeve fajësuan motin për tra gj edi në pasi shiu bëri që ndërtesa të shembej dhe se bilanci mund të jetë akoma më i rën duar duke qenë së shumë njerëz janë bllokuar poshtë mbetjeve të ndërtesës.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

15 persona të tjerë mbetën të pl ago sur dhe u dërguan në spitalet aty pranë. Media lokale treguan fotografi të punëtorëve të shpëtimit duke tërhequr mbeturinat në një korsi të ngushtë ndërsa të afërmit dhe vëzhguesit shikonin.

Thuhet se banorët nga tre ndërtesa aty pranë u evakuuan pasi strukturat nuk ishin në gjendje të mirë. Gazetari i Agjencisëe së lajmeve Vishal Thakur, raportoi duke thënë se 15 njerëz duke përfshirë gra dhe fëmijë janë shpëtuar dhe janë transferuar në spital.

“Ekziston mundësia e më shumë njerëzve të mbërthyer nën mbeturinat. Ekipet janë të pranishme këtu për të shpëtuar njerëzit “-raportoi Thakur.

Comment here