Lajme

Publikohen pamjet nga mediat greke/ Kështu ia mörën jétën shqiptarit në mes të kafes në Athinë

Mediat greke kanë publíkuar ditën e sotme pamjet e e kzek uti mit të shqiptarit Aris Papas, n gjarje kjo e ndodhur në një kafene, më datë 30 maj në qendër të Athinës.

Siç shikohet edhe nga p amjet fílmíke, 32 vjeçari është duke luajtur me telefonin e tij, kur pas tij vjen një person që e q*llon në kokë dhe në trup.

Shqiptari dallohet që bie në tokë dhe t e nto n të ikë duke u futur brenda lokalit, por ndërron j etë disa minuta më pas.

Comment here