Lajme

Shqiptari shtang publikun fut gjarpërin P iton në gojë gjatë emisionit (VIDEO)

Shqiptari shtang publikun fut gjarpërin P iton në gojë gjatë emisionit.Shqiptari Hysni Rexhaj ishte mysafirë në emisionin “Kojshia Show” ai është i njohur për dashurinë ndaj kafshëve.Në një moment ai futi llojin e gjarprit më të madh në botë Piton në gojë.Shikoni çfarë i ndodh nga min e 23:45 shtype rekl,am dhe shikoje vide,on:

Comment here