Lajme

Udhëtarit i humb durimi në autobusin e Prishtinës, shikon video po’rno

Tejmbushja e autobusëve urban të Prishtinës po bën që disa qytetarë të dalin nga ‘vetja’.

Në një video të dërguar në adresë të Indeksonline shihet një person teksa shikon video po’rno.

Afër tij është një grua (biondinë) të cilës ia tregon videon e ‘pi’stë’.

Shikoni më poshtë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Comment here