Lajme

I merr celularin të dashurit, sh0kohet nga biseda që i gjen me gruan e fejuar

Ajo ka dërguar bisedat në redaksinë e ku shihet se gruaja tjetër i ng acm on të dashurin, duke kërkuar me ngu lm që të takohen dhe të realizojnë “skenat” e sh fr en uara të dashurisë.Shikovid.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here