Lajme

Ngu shellime fämiljes/ Një familje Sh qiptare ndë.rröi jetë në një äk.sident të rëndë diku në Austri,janë nga…

Një Familje shqiptare ndërroi jetë në një Aksident të ‘rëndë’ diku në Austri, janë nga…Sot ne oret e hershme ne afersi te Vienes thuhet se kane nderruar jete nje familje shqiptare, mirepo nuk dihet ende sigurt, vozitesi i makines tjeter thuhet te ishte i dehur./Pamjet mePoshte. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Në afersi te Vienes nje familje shqiptare u perfshi në një Äksidènt ku humbi familjaret ata ishin 4 antare dhe te gjithe mbeten ne vend.Sipas informacioneve te portalit ata jane nga maqedonia. Per cdo te re do ju informojme.

Comment here