Lajme

Shkëndije Mujaj na befason me deklaraten: Kurr Nuk marr një mashkull që nuk din me…

Me videoklipet se,si dhe fotot e videot ku ek spozonte format e saj trupore, këngëtarja tërhiqte vëmendjen e të gjithëve.Por në një moment, ajo hoqi dorë nga zhves’hja dhe ek spozimi i trupit për të vendosur mbulesën. Në postimet e saj në rrjetet sociale. Pas ndryshimit drastik, a do të pranonte këngëtarja një mashkull që nuk p raktikon besimin mysliman? EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Gjatë një interviste për “Ftesë në 5”, ajo u shpreh se kjo gjë nuk do ndodhte kurrsesi dhe se burri i saj i ardhshëm duhet të falet pesë herë në ditë.Ndërsa nuk pranoi të zbulonte nëse ka aktualisht një mashkull në zemrën e saj, duke shtuar se këtë do e tregojë kur të vijë momenti i duhur. Gjithmonë kam jetuar vetëm. Për këtë pjesë është herët për të folur sepse nuk ka ardhur akoma momenti për të treguar diçka, kur të ketë do lajmëroj. Duhet të jetë patjetër besimtar, nuk mund ta diskutoj. Duhet të falë Namazin 5 herë në ditë,”- tha Shkëndije Mujaj. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here