Lajme

Çmendet moti në Turqi, Stambolli nën pushtetin e shiut(Foto)

Për shkak të shiut të madh shumë rrugë të Stambollit janë përmb ytur dhe qytetarët po kalojnë një kohë të vështirë për shkak të reshjeve të papritura.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Të kapur të pa përgatitur për reshjet e shiut, qytetarët u përpoqen të mbroheshin në stacione autobusi dhe zona të mbyllura.Nën disa ura në Stamboll, automjetet nuk mund të kalonin dhe kishte një dendësi trafiku.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here