Lajme

Djali υrrente nënën e tij, por kur ajo vdίq, ai u trοndit kur zbυloi të vërtetën!

Nëna ime kishte vetëm një sy. E urryer, ishte aq e turpshme! Ajo ka punuar në mensën e shkollës për të mbështetur familjen e saj. Një ditë, kur isha në shkollën fillore, ajo hyri në klasë për të më përshëndetur. Unë kam qenë aq i zënë ngushtë.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Pse e bëre këtë për mua? I dhashë një vështrim të shëmtuar dhe ajo vrapoi jashtë. Ditën tjetër në shkollë njëri prej shokëve të mi më ngacmon mua: “EEEE, nëna juaj ka vetëm një sy!” Unë e kam urryer për vdekje. Doja qe nëna ime të ndalonte së ekzistuari.

Po atë ditë, kam ardhur në shtëpi dhe unë e pyeta në atë, “A jeni e lumtur? Tani unë jam gazi i të qeshurave të shkollës! Për dua të vrasë veten! ” Nëna ime nuk e hapi gojën. Unë nuk u ndala për të menduar për atë që kisha thënë, sepse isha plot pakënaqësi.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here