Lajme

21-vjeçari emigrant në Gjermani gjen çantën me 180.000 euro dhe e dorëzon, shpërblehet për këtë dhe thotë: Kush bën mirë gjen mirë! (Foto)

Kur Mohammed Fouad Mousa erdhi në Gjermani katër vjet më parë, ai nuk kishte shumë më tepër se rrobat që mbante veshur. Ai e di se çfarë është varfëria e ka jetuar atë.

21-vjeçari ka jetuar momente të vështira, ama ia doli të largohej nga Siria, por ai ka bërë një vepër prej një qytetari të vërtetë. Ai gjeti 1000 euro dhe i ktheu ato në po lici, në mënyrë që t’i shkonin njeriu që i kishteEKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.
humbur.

Ai ka thënë:
Ato nuk ishin paratë e mia, nuk mund t’i mbaja. Mendova janë të dikujt që duhet të ushqej familjen me to.

Comment here