Lajme

”O Ζot i madh pse ma bërë mua këtë?”/ Adriani shkoi t’i shpëtοnte, po e gjeti të shtrιrë mes rrugës νajzën: Ajo kishte dhënë shpίrt

Adrian Smith u përball me një ndodhi që mos e kaloftë njeri, thuhet. Ai punonte si zja rrë fikës dhe i nisën mesazh që të shkonte pasi një makinë kishte marrë f lakë.
Por kur shkoi në vendin e ngjarjes, ai pa se vajza e tij vetëm 21 vjeçe kishte dhënë shpirt.
EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Adriani u nis për të fi kur flakët e makinës ku kishte dhënë shpirt vajza e tij. Ai ka për jetuar ma kthin më të keq, që mund të kaloj një prind.

Ai i kishte thënë vajzës së tij ”kalofsh mirë në plazh” dhe nuk e kishte menduar se mund t’i ndodhte kjo.

Ella ishte një infermiere stazhiere dhe një vajzë model. Mes lotësh babai i saj ka thënë:

Ajo ishte një vajzë e bukur që do të na mungojë të gjithë. Unë ende nuk e besoj se ajo ka ikur dhe nuk e besoj se isha unë, ai që e gjeti të pajetë, ashtu të shtirë në mes të rrugës. Pse o Zot ma bëre mua këtë??”

Comment here