Lajme

Burri ia dridhte dhe ajo e kapi duke e bërë në divan me nënën e tij, prek me fjalët: Po ju çfarë do bënit po të ishit në vendin tim? Ma bënë jetën….

Një histori dashurie mund të jetë aq e bukur, por edhe mund të përfundojë në mënyrë të hidhur. Kjo është historia e një gruaje, e cila historia e saj e martesës nuk përfundoi mirë.

Ajo e donte shumë burrin e saj, p EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.or dashuria mund të kthehet shumë shpejt në urrjetje dhe zemërim. Gruan në fjalë e tradhëtoi i shoqi dhe me e keqja është se ai kishte lidhje me nënën e tij biologjike. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Gruaja me emrin, Lori Lavoie tregoi se e kapi burrin e saj Tony Lavoie dhe nënën e saj, Cheryl Lavoie, duke e bërë në krevatin e saj martesor. Ata të tre jetonin bashkë dhe një ditë ajo i kapi duke e bërë dhe në divan.

Comment here