Lajme

Ky është parashikimin i çuditshëm i Baba Vangës për vitin 2021, ja çfarë ka thënë ajo se do ndodh

Ajo pretendohet të ketë thënë: “Një dragua i fortë do të kapë njerëzimin. Të tre gjigandët do të bashkohen. Disa njerëz do të kenë para të kuqe. Unë shoh numrat 100, 5 dhe shumë zero.”
Fjalët e saj duket se nuk duhet të merren shumë fjalë për fjalë. Përkthyesit supozojnë se “dragoi” është Kina. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Të tre gjigandët mund të jenë Rusia, India dhe Kina dhe paratë mund të jenë kartëmonedhat 100 Juan dhe 5000 rubla, të cilat janë të dyja me ngjyrë të kuqe. Ajo gjithashtu mendon se brenda 200 viteve të ardhshme ne do të kemi kontaktuar me të huajt.
Ajo parashikoi: “Jeta në kozmos do të zbulohet dhe papritmas do të bëhet e qartë se si u shfaq për herë të parë jeta në Tokë”, duke shtuar “njerëzit do të vijnë në kontakt me vëllezërit e motrat e tyre shpirtërore nga botët e tjera”. Vetëm koha do ta tregojë nëse Baba Vangu ishte i saktë. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here