Lajme

Aktori i njohur nga Kosova bëhet Baba ! Urime

Aktori i njohur nga Kosova, Ernest Zymberi u bë sërish baba.

Ai njo’ftoi në rrjete sociaIe se djaIi i tij erdhi në jetë sot dhe quhet Rron.

Aktori i njoh’ur më shumë për pa’aqitjet e tij në ‘O sa mirë’ dhe gru’aja e tij, janë prindër tani të dy fëmijëve pasi kanë edhe vajzën e ma’dhe Mara.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here