Lajme

Shqiptari e pyet sa e ka natën? Këngëtarja Enca nuk ia përton fare: E kam 1 milion euro një natë në krevat

Këngëtarja Enca Haxhia nuk njeh ce nsurë sa I përket fotove në Instagram dhe përgjigjeve që u jep ndjekësve pas pyetjeve pi kante që i bëjnë.

Mbrëmjen e djeshme Enca ka zhvilluar një bashkëbisedim virtual me ndjekësit.
“A je për me ba dashni?”, ishte njëra nga pyetjet e sik letshme, së cilës ajo iu përgjigj: “Çdo ditë”.

Ndërkohë, një tjetër i shkruante se si ka mundësi që një vajzë kaq e bukur sa Enca nuk është martuar ende.

“Më duhet ujë i shenjtë për sytë pas kësaj pyetjeje…”, shkroi Haxhia. 25-vjeçarja nuk nguroi t’i përgjigjej edhe një tjetër pyetjeje shumë pikante.

“1 milion dollarë për një natë?”, i shkruante ndjekësi, të cilit Enca i tha: “Euro”.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Mes mesazheve të shumta, artistja vuri re se kishte shumë pyetje për bu lli zmin. Duke mbështetur fansat e saj, artistja zbuloi se edhe ajo është bu lli zuar shumë, por tani e di se çfarë vlere ka dhe se kush është, prandaj nuk i bëhet vonë fare se çfarë thonë të tjerët për të.

“Njerëzit që më kanë bu lli zuar në të shkuarën, tani më luten për mesazhe, mesazhe me zë, foto, autografe për kushërinjtë e tyre ose motrat dhe vëllezërit, fëmijë që më duan. Kjo duhet të jetë edhe historia juaj”, shkroi ndër të tjera 25-vjeçarja për t’i bërë të ndihen më mirë ndjekësit e saj që bu lli zohen.

Comment here