Lajme

Luani e tha hapur se ka 7 vite pa bërë gjë, Lindita ia luan mendjen fare: Jam bërë pjeshkë për ty të pëlqen era ime…

Takimi mes Luanit dhe Linditës ishte një nga më të veçantët në Për’Puthen +40. Dy karaktere të kundërta në një takim, të cilët ndanë disa informacione intime me njëri-tjetrin.
Gjatë takimit, Lindita nuk kishte si të mos p rovokonte Luanin, e cila iu afrua. Luani u emocionua, pasi kushte 7 vite pa krijuar një marrëdhënie me një femër tjetër.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Luani: Po përse u vonove? Lindita: Pse nuk e vë re?

Luani: Jo nuk po e vë re. Lindita: Se jam bërë pjeshkë për ty pra.

Lindita: Të pëlqen aroma ime? Luani: Është shumë e mirë, më pëlqen.

Comment here