Lajme

“Mendova Që Shefi 53vjeçar Është I Dobët Në Shtrat,Ia Dhashë Për Një Natë,Por Më Cmontoi Derisa”

Një 22 vjeçare ka treguar se pati kontakt see ks me shefin 53vjeçar duke menduar qe ai është i doobët ne sshtrat,por vajzës nga Shqipëria i doli diçka tjetër kur ia filloj “puunës” me 57 vjeqarin i cili sipas saj ishte si një maakinë.“Nuk e besova Por gjithçka doli ndryshe kur e pash dhe e testova, dhe nuk po mundem qe te ndahem nga ai sepse ai gjithmone. …per me shum infor mata shtyp ne rek lamen me posht dhe lexo laj min e plot nuk do te zhgenje heniEKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here