Lajme

Zyrtari I Larte I EULEX-It Dridhe Gjithe BE-Ne Me Goditjen Qe I Dha Per Kosoven

Ish krye tari i gjyq.tareve te EULEXit, Malcolm Simmons eshte shpre.hur shume i indinjuar me komentet e bera sot nga emi.sari special per dialogun, Miroslav Lajçak, i cili tha se kush.do qe nuk i beson BEse per libera.lizimin e vizave, “mund te shko.je diku tjeter.Simmons eshte shpre hur me nje diskurs te ash.per karshi BEse, duke thene se per gjigja e Lajçakut eshte prove e arro.gances se BEse. Madje si pas tij, Bashkimi Evropian karshi Kosoves si.llet si nje okupator kolonial qe nuk e pranon faktin se nuk esh.te me relevant.Hap fotën 5 svekonda dhe te shfvqen pvmjet eksklvzive

Pse SHBA nuk po i udhe heq keto negociata, ka pye.tur ai. Per gjigja e Lajçakut eshte prove e ra.dhes per arrogancen e BEse. BEja ne Kosove si.llet sikur nje okupator kolo.nial qe refuzon ta pranoje se s’eshte me rele.vante, shkroi pastaj Simmons.Ndry she, Lajçak sot eshte shprehur ne ter.ma shume te ashper kur eshte pyetur se sa eshte kredi.bile BEja dhe lideret e saj kur di.het se ata nuk i kane permbushur prem timet per heqjen e vizave.

Comment here