Lajme

Buzhala: Shqiptarët janë më të ngjashëm me izraelitët, ja arsyeja pse! (Video)

Buzhala: Shqiptarët janë më të ngjashëm me izraelitët, ja arsyeja pse!

Jo vetëm që shqiptarët i mbrojtën hebrenjtë e tyre, por ata siguruan strehím për hebrenjtë nga vendet fqinje. Shqiptarët nuk pranuan të respektojnë dhe dorëzojnë lístat e hebrenjve. Në vend të kësaj ata u siguruan familjeve hebreje dokumente të falsífikuara dhe i ndihmuan ata të shpërndaheshin në popullatën shqiptare /Pamje mePosht EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Rreth 1.200 banorë hebrenj dhe refugjatë nga vendet e tjera të Ballkanit u fshehën nga familjet shqiptare gjatë L uftës së Dytë Botërore, sipas të dhënave

Comment here