Lajme

Dy vëllezër nga Kosova bëhen “llom“ për femra me dy vëllezër nga Shëngjini

Konflíkti mes disa djemve për femrat në plazh është përshkaIIëzuar duke përfunduar në dh unë fízike mes disa djemve në Lezhë.

Dy vëllezër nga Kosova të identifikuar si Çlírim dhe Qëndrim Zeneli, 23 dhe 21 vjeç janë zënë me vëllezërit nga Shëngjini, të identifikuar si Amarildo dhe Adriano Jushi, të dy 24 vjeç. Polícia njofton se të katërt janë proc eduar p enalísht për v eprën p enale “D ëmtíme të tjera me dashje”, kryer në bashkëpunim. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Ditën e djeshme, ata kanë godítur njëri-tjetrin me g rushte dhe sende të f orta për shkak të femrave në plazh. Burime për Top Channel bëjnë me dije se gjithçka nisi nga debati: “E pashë unë i pari…”

Si p asojë, të katërt anë marrë d ëmtíme të l ehta dhe janë dërguar në spítalin Rajonal Lezhë, për m jekim.

Comment here