Lajme

Fëmija i rekordit Guinness, i lindur 5 muaj раra kohe, feѕton 1-vjetorin

Një fëmijë i lindur me peshë më pak se një kilogram ka festuar ditëlindjen e tij të parë, duke u bërë fo shnja më i para kohshëm i mbi jetuar, sipas Rekordeve Botërore të Guinness.

Richard Scott William Hutchinson lindi 5 muaj para kohe dhe mjekët i përgatitën prindërit e tij për më të keqen. Richard lindi në spitalin e Minesotës, pasi nëna e tij, Beth Hutchinson, pësoi ndërlikime mjekësore që e bënë atë të lindte para kohe. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Kur erdhi në jetë, Richard ishte aq i vogël, saqë prindërit e tij mund ta mbanin me një pëllëmbë të vetme, sipas Guinness.

Comment here