Lajme

O sa e Tmerrshme Shkencëtarët Kinez: ‘Ia kaluam edhe Zotit, po arrijmë të prodhojmë njerëz dhe ne jemi Zotët tuaj tash?’

Shkencëtari kinez që ka krijuar fabrikën më të madhe për klonim, ka thënë se kopjimi i njerëzve tashmë është i mundur, por ai nuk është duke e bërë këtë punë pasi ka frikë nga reagimi i njerëzve. /Pamjet mePoshte.

Xu Xiaochun, drejtor i Boyalife Group, ka thënë se kompania e tij është duke punuar në klonimin e primatëve për të testuar më mirë kafshët për sëmundje të ndryshme.

Ndërsa ka shtuar se “është vetëm një hap i vogël biologjik” prej majmunit e deri te njeriu. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Boyalife Group dhe partnerët e tyre tashmë kanë filluar ndërtimin e fabrikës gjigante në veri të portit kinez Tianjin kurse synojnë që deri në vitin 2020 të klonojnë një milionë lopë.

“Tashmë e kemi teknologjinë”, ka thënë Xu.

“Nëse është e lejuar, nuk mendoj se ka kompani më të mirë sesa Boyalife”.

Comment here