Lajme

SHBA ”dridhë” gjithë kundërshtarët e Kosovës me ndihmën e madhe qe sapo i bëri Kosovës

Shtetet e Bashkuara te Amerikes, jane shtetet me te forta ne Bote, e qe Kosova per fatin e mire, eshte shtet mik me to.

Miqesia e Kosoves me Ameriken eshte cilesuar me shume fat per shqiptaret. Sido mos se fundmi kur ne krye te Shteteve te Bashkuara gjendet nje mik i madh i Kosoves, Joe Biden.

Joe Biden e njeh prob.lemin e Kosoves ne detaje ne raport me Serbine. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Ai qysh prej viteve te 90ta e deri me tani eshte i njohur per se afermi me shqiptaret. Mad je ai edhe e ka vizi.tuar Kosoven, ndersa nje rruge ne Kosove, eshte emeruar ne emrin e djalit te tij.

Ish-zevendes ministri i MPBse, Hajrullah Ternava shpre.het se, vendimet e fundit te Joe Biden, qe kane te bejne me shte.tet e Ballkanit e varrosin sipas tij, projektin kri minal serbo rus.

Tani pas ketij qendrimi te ri amerikan, ne raport me Ballkanin Perendimor gjith çka eshte e qarte, dhe bisedimet e ardh.shme per Kosoven do te jene me te redaktuara dhe nuk kane nevoje te zgjaten e prolongohen sikur qe kane ndo.dhur me pare me dhjetera vite bisedime, pa u arri.tur kurrfare marre veshje.

Tani keto qen.drime amerikane po na japin sinjalin e qarte qe fina.lja e dialogut duhet dhe do te jete njohja reci.proke ne mes te dy shteteve te pa varura, shpre het Ternava.

Si pas tij, kjo per perfaqe.suesit e Kosoves ne bisedimet e radhes eshte nje ndihme e forte, dhe be.son qe tani udheheqja e Serbise eshte ne pa nik.

Comment here