Lajme

Djali 10 vjeç i shpëtoi jetën një burri, çudit me shpërblimin pölicia gjermane

Po licia gjermane ka falënderuar femijen 10-vjeçar Lenard, i cili në Unterbracbah arriti ti shpëtojë jetën shoferit të një motoçiklete.

Lenard gjatë një nate të këtij muaji, rastësisht kishte parë sesi një motoçiklist u përp las në një rrethim me tela gjembor.

Megjithase jo gjithçka kishte mundur të shikonte qartë për shkak të errësirës, por ai menjëherë vrapoi tek ai dhe me shpejtësi i shpëtoi jetën. EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

“Burri gjatë natës së 2 qershorit po ngiste motoçikletën kur befasisht u përp las me rrethimin me tela me gjem ba. Djaloshi Lenard menjëherë kishte reaguar. I hoqi bluzën dhe me të i shtypi pla gën për të ndalur gj akde rdhjen. Me këtë akt her oik arrit të parandalojë gja kderdhj en për shkak të pl agëve të rën da që i pësoi burri”, ka shkruar poli cia gjermane në Facebook.

Lenard kishte bërtitur duke kërkuar ndihmë. E ka dëgjuar një kalimtar rasti që menjëherë i telefonoi ndihmës së shpejtë. Motoçiklisti u dërgua me urgjencë në sp ital, ku pas intervenimit të mj ekëve gjendja e tij shën detësore është stabilizuar.

Comment here