Lajme

“Çantën në krahë, pi kafe në lokal, kokrrën e qejfit… ”/ S’do ta besoni ç’ka ndodhur me çiftin e “Shihemi në gjyq”

Historia e borxhit mes Vjollcës dhe Zenunit në rubrikën “Shihemi Në Gjyq” tek “E Diela Shqiptare” ka thyer rekordin e çdo programi të momentit në vend. Edhe pse kanë kaluar disa javë nga publikimi i këtij rasti, dy personazhet janë bërë mjaft të dashur për publikun.Historia e borxhit mes Vjollcës dhe Zenunit në rubrikën “Shihemi Në Gjyq” tek “E Diela Shqiptare” ka thyer rekordin e çdo programi të momentit në vend. Edhe pse kanë kaluar disa javë nga publikimi i këtij rasti, dy personazhet janë bërë mjaft të dashur për publikun.

Fjalët e thëna nga Vjollca për bashkëshortin dhe stilin e saj të jetesës kanë frymëzuar qindra video në rrjetet sociale si Instagram, Facebook apo TikTok duke e kthyer në personazhin e momentit.
Zenuni dhe Vjollca janë një çift bashkëshortësh të cilët nuk jetojnë më bashkë dhe nuk i kanë marrëdhëniet mirë. Zenuni tregon se prej 5 vitesh gruaja e tij është ndarë nga ai dhe dy fëmijët nuk i flasin më.

Ai jeton vetëm, në një shtëpi të shkatërruar dhe të djegur dhe tregon që është në hall të madh. Ai kërkon që Vjollca të bashkohet me të.

Fjalët e thëna nga Vjollca për bashkëshortin dhe stilin e saj të jetesës kanë frymëzuar qindra video në rrjetet sociale si Instagram, Facebook apo TikTok duke e kthyer në personazhin e momentit.
Zenuni dhe Vjollca janë një çift bashkëshortësh të cilët nuk jetojnë më bashkë dhe nuk i kanë marrëdhëniet mirë. Zenuni tregon se prej 5 vitesh gruaja e tij është ndarë nga ai dhe dy fëmijët nuk i flasin më.

Ai jeton vetëm, në një shtëpi të shkatërruar dhe të djegur dhe tregon që është në hall të madh. Ai kërkon që Vjollca të bashkohet me të.

Comment here