Lajme

L etra e nënës që M esut Ozil mban në m ur:…nuk je biri im!

Se sa e rëndësishme është nëna Guzilar në jetën e djalit Mesut, ilustrohet më së miri nga një letër e saj e përshtatur në një prej mureve të shtëpisë së Ozilit në Londër.Ja ç’shkruhet në të: “Mesut, mos harro bir se ti je thjesht një kalimtar në këtë botë, ashtu si gjithëkush. Zoti të ka dhuruar talent, por jo vetëm për veten tënde. Nëse nuk e ndan pasurinë e fituar me njerëzit që kanë nevojë për të, atëherë nuk je biri im” shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Comment here