Lajme

Zoti bën mrekuIIi të mëdha! Mjekët thanë gruaja do hυmbaѕë jetën me foshnjen gjatë lindjes, por të dy ѕhрëtuan/ Djali qau раѕ dу orëѕh

Të bëhesh nënë është gjëja më e bukur në botë thonë. Por jo gjithmonë për një grua çdo gjë shkon mirë, për të sjellë një fëmijë në jetë.
Tracy Hermanstorfer 33 vjeç, e cila ishte shtatzënë dhe me shëndet shumë të mire, vuajti gjatë lindjes shumë. Ajo ishte mirë, por çdo gjë ndryshoi.

Gjatë mesantës ajo ndjeu dhi mbje të mëdha në pjesën e fundit të barkut. I shoqi e çoi me ur gjencë në shtëpi, por mjekët i thënë se as gruaja dhe foshnja që ata prisnin nuk do ia dilte të jetonin.
Të bëhesh nënë është gjëja më e bukur në botë thonë. Por jo gjithmonë për një grua çdo gjë shkon mirë, për të sjellë një fëmijë në jetë.
Tracy Hermanstorfer 33 vjeç, e cila ishte shtatzënë dhe me shëndet shumë të mire, vuajti gjatë lindjes shumë. Ajo ishte mirë, por çdo gjë ndryshoi.

Gjatë mesantës ajo ndjeu dhi mbje të mëdha në pjesën e fundit të barkut. I shoqi e çoi me ur gjencë në shtëpi, por mjekët i thënë se as gruaja dhe foshnja që ata prisnin nuk do ia dilte të jetonin.

Trejsi ishte në shëndet të për sosur dhe nuk kishte shumë të dhëna se çfarë e shkaktoi at a kun kar diak.

Por më pas dy mr ekulli ndodhën. Në fillim mjekët menduan se shpëtuan vetëm Trejsin por nuk do të ishtë kështu. Djali i tyre nuk ia kishtë dalë, por dy orë pasi ai lindi mjekët e mrekulluan, ai qau. Kjo tregonte se ia doli. Edhe për vetë stafin mjekësor të spitalit ato që ndodhën janë mrekulli.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshati: Revista Ora

Trejsi ishte në shëndet të për sosur dhe nuk kishte shumë të dhëna se çfarë e shkaktoi at a kun kar diak.

Por më pas dy mr ekulli ndodhën. Në fillim mjekët menduan se shpëtuan vetëm Trejsin por nuk do të ishtë kështu. Djali i tyre nuk ia kishtë dalë, por dy orë pasi ai lindi mjekët e mrekulluan, ai qau. Kjo tregonte se ia doli. Edhe për vetë stafin mjekësor të spitalit ato që ndodhën janë mrekulli.

Burimi: SantePlusMagazine/ Përktheu dhe përshati: Revista Ora

Comment here